Over ons

De Congreszaak organiseert congressen en events voor professionals in de zorg. Wij richten ons met een specialistisch team op mensen die zich graag verder willen ontwikkelen, volop in de praktijk staan en in zijn voor (integrale) samenwerking en relevante vernieuwingen. Bezoek een van onze zorgevents en vergroot uw (actuele ) kennis en competenties. Laat u inspireren door nieuwe inzichten, invalshoeken en (wetenschappelijke) onderzoeken. En deel ideeën, goede voorbeelden en werkwijzen met andere professionals. Bekijk hier ons (geaccrediteerde) scholingsaanbod.

Het team van event managers, marketingspecialisten en congresmedewerkers heeft jarenlange ervaring opgedaan in het organiseren van congressen voor zorgprofessionals o.a. vanuit het UMC Utrecht en zorg- en welzijnsorganisaties. Daarnaast hebben zij samen met Prof. Guus Schrijvers jarenlang congressen, studiedagen en masterclasses georganiseerd in de zorg- en welzijnssector via de Guus Schrijvers Academie.

Sinds december 2022 is De Congreszaak een CRKBO-erkend opleidingsinstituut en staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Door deze erkenning kunnen wij onze zorgevents vrij van BTW aanbieden.